Vise

Vise,visători și visătoare

  • „Ești o visătoare” - mi-au zis 
  • „Nu te mai gândii atât la viitor” - au continuat
  • „Nu crezi că ești cam nebună dacă te uiți așa la stele?” - au considerat
  • „Ești diferită și nu ai ce căuta cu noi ” - au încheiat
Vis : Ce e rău în a visa? Ești cu umerii pe pământ însă să fii visător este grozav. Să îți poți închipui orice mai presus de cuvinte e mult mai interesant decât să mănânci alune când te uiți la TV și îi critici pe alții.
Să încep cu un verb simplu: a bârfi - cred că nu toată lumea cunoaște foarte bine înțelesul lui: bârfești atunci când vorbești despre cineva , iar el nu este prezent, poți vorbii de bine sau de rău.
Acum, priviți ce consideră anumite persoane că înseamnă:
Atunci când ești diferit și nu te alături tuturor tâmpeniilor pe care le fac ei și stai doar cu grupul tău liniștit : bârfești : GREȘIT . Este o teorie absolut enervantă, care m-a făcut să-i ignor, să-i las să descoperi singuri adevăratul sens al cuvântul, și să nu mai vorbească de rău despre mine sau alți visători.

Dacă cineva te critică pentru că ești visător, îl ignori total fiindcă este clar un prost ( mă scuzați) și nu știe ce înseamnă să gândești mai mult decât îți arată nu știu cine la TV.

-
Imaginația este un lucru pe care nu toată lumea îl are, Profită de asta.
*
Postarea de mai sus a fost ca să subliniez neștiința oamenilor.

***
mă voi gândi la o poveste pe viitor, la ceva care îmbină realitatea cu povestea , ca să mă pot elibera de niște sentimente
20:26

Comentarii

Postări populare